RS Count besøkstelling – Slik fungerer det

Sensoren plasseres over inngangen eller området der du vil måle besøksdata. Sensoren får strømtilførsel via Power over Ethernet. Dermed er det bare behov for nettverkskabel. Kommunikasjon mot vår skybaserte serverløsning skjer via det eksisterende nettverket med en sikker og kryptert OPEN VPN-kobling eller via 3G/4G-kommunikasjon.

Besøkstelleren kan dessuten enkelt integreres med andre systemer via vårt åpne API.

RS Count besøkstelling
RS Count besøkstelling

RS Count besøkstelling – Våre sensorer

Vår 3D-stereosensor fås til både innendørs og utendørs bruk tilpasset det aktuelle måleområdet. Sensorene kan ved behov seriekobles for å fungere som én sensor, f.eks. i brede inngangspartier. Sensorene produseres og utvikles i Tyskland. De er basert på teknologi for selvkjørende biler, som stiller store krav til nøyaktighet.

Sensorene kombinerer en smart, svært dynamisk stereoskopisk linse med en funksjonsrik applikasjonsprogramvare og nok innebygd datakraft til å kunne foreta nøyaktig bildeanalyse. Dessuten har de en moderne, elegant design. Fås også i utendørsversjon.

RS Count besøkstelling – Om Hella

HELLA Aglaia Mobile Vision GmbH er verdensledende innen utvikling av intelligente bildebehandlingssystemer. Siden vi er en divisjon av HELLA, ligger det i vårt DNA som løsningsleverandører

RS Count besøkstelling

RS Count Kundetelling – Last ned produktark

  Salg

  Niklas Nedrén

  +46 (0)31-376 55 01

  +46 (0)704-10 57 20

  niklas.nedren(a)retailstore.se

  Sentralbord

  +46 (0)31-376 55 00

  info(a)retailstore.se

  Besøks- og leveringsadresse

  Retail Store Scandinavia AB

  KUNGSBACKA:

  Borgås Gårdsväg 11

  434 39 Kungsbacka

  Kontakt oss